Tuesday, 26 September 2017

cheonsa.

Hi. It has been more than four months. I guess happy people don't talk too much.

Aku sebenarnya ada bekerja sekejap hari tu. Takde lah kejap sangat. Dalam 7 bulan. Boss aku orang korea, sama sama dengan isteri dan anak lelaki dia.

7 bulan ni aku rasa biasa. Bekerja. Biasalah. Penat. Bosan. Happy. Rasa kaya. Haha.

Tapi hari terakhir aku bekerja, aku rasa pelik tengok boss aku, manager aku, kawan kawan sekerja aku.

Layak ke aku dihargai macam tu sekali? Entah. Aku still rasa pelik bila fikir balik hari terakhir aku kerja tu. Aku tak rasa aku layak untuk setiap kata-kata dan penghargaan diorang tu.

Tapi aku rasa happy. Thank you 😊😊😊

Ps sekarang dah menganggur so dah tak rasa kaya dah hehe

Wednesday, 15 March 2017

Qada, qadar.

Kita tau Allah tu sentiasa akan bagi yang terbaik untuk hambaNya. Sebab Dia yang Maha Mengetahui, Maha Bijaksana, Maha Mengasihi.

Tapi kenapa susah sangat nak betul-betul berserah dan yakin padaNya?

Percaya pada Qada dan Qadar. Rukun Iman tu wehhh. Basic orang Mukmin.

Semoga saya dan anda semua menjadi Mukmin yang bertaqwa.

Saturday, 18 February 2017

I just watched a video of my 3 and a half year old nephew reciting surah Al Ikhlas and doa tidur.

That got me thinking, how did we lose our once pure heart that we had during childhood and turned into such monsters?

I really hope that my nephew won't end up like us. I pray that he would have that pure heart forever. I hope adulthood wouldn't ruin his heart, like it did to ours.

This is one of those moments when I really really envy young children. Such pure human beings. That purity that we will never have again.

Friday, 17 February 2017

I guess I am just too good at pretending to be happy, that, eventhough I try to tell people that I'm hurt, they don't believe me.

But I think it's a good thing. That means people see me as a strong person. I wish I am one though. But I know I'm not. Yet.